Flowbot: een verbetering van je online klantenservice.  

Een online klantenservice kan bijna al niet meer ontbreken tegenwoordig. Naast een contactformulier of e-mail contact kan je tegenwoordig zoveel meer met je online klantenservice. Denk aan een flowbot, chatbot, WhatsApp Business of Facebook. Met het uitbreiden van je online klantenservice kan je je klanttevredenheid en inkomsten verhogen. Klanten ervaren snel contact vaak als iets positiefs. Het voordeel van een live chat, flowbot of chatbot is ook dat dit geheel anoniem is en een klant hierdoor sneller geneigd is om een chat te starten. De drempel is lager.  

Een flowbot ontwikkelen op je website, waar begin je?  

Het uitbreiden van je online klantenservice en hier aan beginnen kan een hoop informatie in één keer zijn. Een goed begin is een flowbot. Een flowbot wordt als gebruiksvriendelijker gezien als een chatbot. Dit omdat website bezoekers sneller vast lopen met een chatbot. Een flowbot begeleid de website bezoeker naar de juiste pagina of het juiste antwoord. Hierdoor kan de website bezoeker snel en makkelijk verder, dit resulteert in een hogere klanttevredenheid en meer leads. Indien de flowbot er niet uitkomt kan hij makkelijk doorverwijzen of doorverbinden. Het bedrijf kan hierdoor de volgende dag weer contact opnemen met de klant hier over.

Chatkracht: het bedrijf voor je ultieme online klantenservice beleving. 

Ben je op zoek naar extra hulp bij het beheren van je online klantenservice? Chatkracht kan hierbij de oplossing zijn. Dat kan zowel met chat, telefonie, e-mail of het bouwen van een flow- of chatbot. De klantenservice kan deels overgenomen worden in samenwerking met het bedrijf of helemaal. Hierdoor ben je buiten openingstijden ook breed bereikbaar. Chatkracht beschikt over meerdere gespecialiseerde chatspecialisten die je graag uit de brand helpen. Wie wil nou niet zijn klantenservice naar een hoger niveau tillen? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *